Blogia
fentdissabte-lagrapadora

LA GRAPADORA CANVIA DE FORMAT!

LA GRAPADORA comença aquest dimecres una nova trajectoria.
Un format mes atractiu i molt més amè per fer més entretingudes les nits dels dimecres.

Aquest dimecres LA GRAPADORA, canvia de format. Si fa un mes que vam estrenar la select Musical, amb flashos musicals cada 3 temes, aquest dimecres s'estrenaran una nova tanda de mini espais informatius des dels SERVEIS INFORMATIUS de la CENT-7 Música, anomenats RODA INFORMATIVA.Un espai que cada 30 minuts informarà en 5 minuts de l'actualitat comarcal i munidal més important de la jornada.
D'altra banda també s'estrena la nova versió del CALAIX DE SASTRE de la Carme.Una nova versió més organitzada de l'espai que compta amb els comentaris de la Carme sobre Cuina, Bellesa I política.

D'altra Banda aquest dissabte la Carme estrena dins del FENT DISSABTE una secció dedicada a l'actualitat del cor amb molt glamour.De tot cor estarà suplint la bacant que ha deixat la recentment desapareguda secció del NOVA TECNO d'en David Domínguez, qui per raons ppersonals ha hagut de deixar l'espai de noves tecnologies, que va començar el mateix dia que el FENT DISSABTE veia la llum per primer dia, el 3 de juny del 2004.

1 comentario

Julià Descamps Gràcia -

Dons bé, e vist que ens comvideyu a anar de públic al vostre programa.Jo vull assitiri.quin dia sería?